28 февраля, 22:20

1) Відстань між двома містами 280 км. Із цих міст назустріч один одному виїхали два автобуси. За годину перший автобус проїхав 60 км, а другий - 70 км. На якій відстані один від одного були в той час автобуси? 2) Відстань від Києва до Житомира залізницею (через Фастів) 150 км, а по шосе на 20 км менша. Турист з Києва до Житомира їхав залізницею, а назад повертався автобусом. Скільки всього кілометрів проїхав турист?

+3
Ответы (2)
  1. 28 февраля, 22:34
    0
    1) 70+60=130

    280-130=150
  2. 28 февраля, 23:11
    0
    1) 70+60=130 (км)

    280-130=150 (км) - на відстані 150 км. були один від одного автобуси

    2) 150-20=130 (км)

    150+130=280 (км) - всього км. проїхав турист
Знаете ответ на вопрос?
Не уверены в ответе?
Правильный ответ на вопрос 👍 «1) Відстань між двома містами 280 км. Із цих міст назустріч один одному виїхали два автобуси. За годину перший автобус проїхав 60 км, а ...» по предмету 📗 Математика. Развернутая система поиска нашего сайта обязательно приведёт вас к нужной информации. Как вариант - оцените ответы на похожие вопросы. Но если вдруг и это не помогло - задавайте свой вопрос знающим оппонентам, которые быстро дадут на него ответ!
Искать готовые ответы